Tis gelukt Drinie ! En als we een sudderlapje willen laten sudderen gaan we eerst naar jouw weblog !
't is dat ik net gegeten heb, maar anders zou ik er zin in krijgen.Het staat er nu toch mooi op, Drienie!
Vanochtend al een stukje bekeken, maar toen was het te vroeg voor een sudderlapje. Nu denk ik: dat kunnen we morgen wel eens gaan eten. Lekker!
Je hebt je filmpje er mooi op staan! Draadjesvlees: heerlijk! Ik benieuwd wat je ons de volgende keer voorschoteld.
Heerlijk. Lekker ouderwets recept. Maar ik heb toch weer wat geleerd. Na bakken de boter weggooien en met rode wijn blussen en bouillon toevoegen.Fijn dat het je gelukt is om het filmpje te plaatsen.
Tis gelukt Drinie ! En als we een sudderlapje willen laten sudderen gaan we eerst naar jouw weblog !
BeantwoordenVerwijderen't is dat ik net gegeten heb, maar anders zou ik er zin in krijgen.
BeantwoordenVerwijderenHet staat er nu toch mooi op, Drienie!
Vanochtend al een stukje bekeken, maar toen was het te vroeg voor een sudderlapje. Nu denk ik: dat kunnen we morgen wel eens gaan eten. Lekker!
BeantwoordenVerwijderenJe hebt je filmpje er mooi op staan! Draadjesvlees: heerlijk! Ik benieuwd wat je ons de volgende keer voorschoteld.
BeantwoordenVerwijderenHeerlijk. Lekker ouderwets recept. Maar ik heb toch weer wat geleerd. Na bakken de boter weggooien en met rode wijn blussen en bouillon toevoegen.
BeantwoordenVerwijderenFijn dat het je gelukt is om het filmpje te plaatsen.